Ланолін Безводний
17 Sep
0

Ланолін Безводний

Прочитано раз: 2404

Ланолін безводний використовується в медицині для виготовлення мазей, в косметології для виготовлення кремів, шампунів, губної помади, зокрема широко застосовується в дитячій косметиці. Кошти на основі ланоліну, призначені для догляду за шкірою малюків під підгузником з метою профілактики сухості шкірних покривів, а також запобігає появі тріщин на сосках матерів-годувальниць при активному годуванні дитини грудьми.

Ланолін безводний (від латинського lana - шерсть і латинського oleum - масло) - це натуральний тваринний віск, вовняний віск, отримують шляхом виварювання жиру з вовни овець. Існують різні похідні ланоліну: оксіетілірованний, гідратний, ацетильований, гідрогенізований.

У стародавні часи використовували неочищений жир, до складу якого входили шкідливі речовини і інші домішки. Але і в ті далекі часи косметологія стрімко розвивалася. І через деякий час в 1876 році Отто Браун, став піддавати жир з шерсті овець хімічній обробці. Отриману мазь, Отто Браун назвав «Ланолін».

Комментарии
Написать комментарий
ТОВ "М" плюс Груп" © 2010 -2024