Олія з насіння Амаранту

Олія з насіння Амаранту

Модель: oil-12
Наявність: Є в наявності

Олія з насіння амаранту акумулює всі достоїнства рослини. Насіння амаранту містять невелику кількість олії, яке є дорогим, але дуже корисним продуктом.

Головною корисною властивістю олії амарантова є вміст у ньому елемента сквалена. Цей компонент збагачує організм киснем. Вперше сквален виділили з печінки акули. Завдяки йому акули здатні занурюватися на велику глибину, де дуже маленькі запаси кисню.

Коли цей компонент потрапляє в організм, то він вступає у взаємодію з водою в організмі і виділяє з неї кисень.

Склад: Олія з насіння Амаранта  отримане методом холодного пресування.

Поліненасичені жирні кислоти: Лінолева, Пальмітинова, Стеаринова, Олеїнова, Ліноленова, Арахидоновая. Їх зміст в ліпідах амаранту до 77%, причому 50% становить лінолева кислота. Замінні амінокислоти: Аспарагінова кислота, Аденин, гуанін, Аланин, Аргенін, Глутаминовая кислота, Гістамін, Пролин, Серін, Тирозин, Серотонін, Орнитин, Пантетоновая КИСЛОТА (вітамін В,). Похідні замінних амінокислот: Пуринові підстави, Крсатін, Гістамін, Піруват, тіазоли. Білки: Валін, Гистидин, Ізолейцин, Лізин, Метіонін, Лейцин, Фенілаланін, Триптофан, Треонін. Рибофлавін (вітамін В2), Токоферол (вітамін Е), тіамін (вітамін Bl), вітаміни групи Д, хлорофіл, холін, жовчні кислоти і спирти, стероїди, фітостерини і сквален.

Корисні властивості

Рекомендують вживати при захворюваннях серця. Завдяки вмісту сквалена і полінасичених жирних кислот, кров легше проходить по організму. Насичуючи кров киснем, ми перешкоджаємо появи в судинах бляшок і ущільнень. Це не тільки благотворно позначається на роботі серця і кровоносних судинах, а й в цілому на весь організм. Підвищується імунітет, поліпшується обмін речовин.

У косметологи:

Амарантова олія успішно використовується у виробництві елітних косметичних засобів.

Цікаво косметологів саме завдяки високому вмісту в ньому сквалену. Сквалеон - головний компонент шкіри людини, що підтримує оптимальну вологість шкіри, збагачує її клітини киснем і захищає від вільних радикалів, сповільнює старіння шкіри і активно сприяє омолодженню клітин шкіри.

показання

Олія амаранту має широкий спектр застосування: онкологічні хвороби, атеросклероз, порушення мозкового та периферичного кровообігу, імунодефіцитні стани (хронічні захворювання), рани, забої, пролежні, виразки, авітамінози, гінекологічні, шкірні захворювання, захворювання шлунка, печінки.

Спосіб застосування:

              Якщо вживати його для лікування, тоді дозування наступна: 2 столових ложки 3 рази на день до їди за 30 хвилин.

Для профілактики амарантова рослинна олія вживається в такій кількості: 1 столової  ложки досить додавати в салат. Або з'їдати 1 столову ложку в день до їжи.

              При пошкодженні шкірних покривів (подряпинах, порізах, саднах, опіках, гематомах) негайно змащуйте пошкоджені місця амарантовий маслом, звичайно, попередньо промивши ранку. Больові відчуття знімаються практично відразу, а загоєння відбувається раз в 5-6 швидше.

При приготуванні готових косметичних масок додайте 1 ч.л. амарантової олії для посилення ефективності. Нанесіть масло на попередньо очищену шкіру обличчя, шиї, області декольте легкими масажними рухами, а через 15 хвилин просто промокніть шкіру косметичною серветкою. Можна використовувати амарантове масло в суміші з іншими маслами, придатними до вашої шкіри

Протипоказання

Протипоказаннями до вживання амаранту є індивідуальна непереносимість та наявність алергічних реакцій. Не слід вживати олію при важких захворюваннях травної системи, холециститі, сечокам'яній хворобі і розладах кишечника.

Термін зберігання: олії з насіння Амаранту 12 місяців.

Умови зберігання: Зберігати в захищеному від світла місці при температурі від +8 С до +20 С.



Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використайте звичайний текст.
    Погано           Добре
Нещодавно переглянуті
ТОВ "М" плюс Груп" © 2010 -2024